Niet toevallig werd Roodvonk Roodvonk. Dit om een zeer goed virus te verspreiden, nl een artistiek virus. Want eureka en hoera, er zijn ook goede virussen!!

Roodvonk heeft net een hapklaar festival klaargestoomd. Deze zomer staat dit, zonder Corona tegenbericht, in vol ornaat  2 dagen in Bredene.  

Een besmettelijk festival. Plots krijgt dit leuke concept wel een zeer vreemde bijsmaak.
En toch moeten we positief blijven, stilstaan, zien wat het Corona ons brengt in een groter geheel en met scherpe blik vooruit kijken.
(Vergeet de impact niet op het milieu wereldwijd!! Terwijl wij worden aangevallen met een virus dat ademnood in pact heeft, ademt de aarde misschien wel voor het eerst in tijden nog eens voluit)

Roodvonk heeft nog veel moois in petto.

Enkel om te besmetten met warmte, mooie woorden, humor, schone beelden en goeie muziek.
Een besmetting die u zin geeft om zelf thuis onder de douche uit volle borst te zingen, te schilderen (best niet onder de douche), te dansen, te spelen, om uw ding te doen, uw droom na te jagen!  

Achter de schermen ligt het voor Roodvonk even vrij stil. Van april tot oktober zijn de activiteiten voor Roodvonk namelijk volledig op feest, festivals en andere zomerse festiviteiten gericht. Even koffiedik kijken en afwachten dus.  

Volgend jaar komt er wel een nieuwe theaterproductie én Marijke en de Hanen is nieuw!

Daarover meer later ..

Roodvonk wenst iedereen een Corona vrije tijd !