Help Roodvonk mee liefdevol overeind te houden! Met muziek, woord of beeld. Wat kan? MUZIKAAL VERHAAL OP MAAT : Smak, boek in de kijker.

Voor Smak, boek in de kijker leest Marijke Umans voor. Een gedicht wordt gebracht als lied of verhaal gaat over in een lied, of wordt muzikaal ondersteund op gitaar, viool, contrabas... . Dit kan voor elke leeftijd en in elk thema! van kleuter tot bejaard! Van neuspeuteren tot orgasme, van liefde tot verlies!

Wil je graag een persoonlijk BEELD een prive tekening van auteur/illustrator Marijke Umans? Ook dat kan!
Roodvonk valt volledig uit de boot voor hinderpremie of noodfondsen of eender welke bijdrage ook. Roodvonk is al 17 jaar het hart en de ziel van Marijke. Wil je mee helpen om Roodvonk liefdevol overeind te houden? Met muziek, woord en beeld?

Voor velen is een vrije bijdrage moeilijk. Wat mag dat nu kosten? Wel, elke bijdrage is welkom maar weet dat we voor een verhaal op maat mét muzikant met 2 zijn, en dit toch wel een dag in beslag neemt. Daarom heb ik een lijst met opties en richtprijzen gemaakt die je vrij interpreteert en ik je mail bij aanvraag. Met muzikant, zonder, een eigen geschreven verhaal, een fragment van een bestaand boek, een illustratie of alles te samen. Er kan veel!

Een verhaal? Kies een leeftijd en thema en ik kies of schrijf een verhaal/gedicht en vraag een muzikant om dit samen te brengen!
Een illustratie? Zet je lievelingsdier op mail.

Stuur je mail naar info@roodvonk.be met je vraag en een beschrijving van wat je wil. Neem liefst een marge van minimum een week.

Een gewone vrije gift als steun, kan ook altijd!
Vzw Roodvonk
IBAN BE74 7330 1670 1107
BIC KREDBEBB
Boodschap: donatie Roodvonk + naam
kijk ook op : marijkeumans.be

Ontzettend bedankt!